Informatiebijeenkomst 'Voeding, kanker & smaakbeleving'
Wat is de invloed van voeding op kanker?
Wat is de invloed van voeding op kanker? En hoe verandert je smaakbeleving tijdens een behandeling? Ontdek het tijdens de bijeenkomst op zaterdag 12 april in het SKB.
Professor Ellen Kampman, hoogleraar voeding en ziekte aan Wageningen Universiteit, deelt haar inzichten over de rol van voeding bij kanker en beantwoordt al jouw vragen: van preventie tot en met herstel.
Joëlle Apeldoorn laat zien hoe de behandeling van kanker je smaakbeleving beïnvloedt. Met de nieuwe smaaktesten in het SKB krijgen patiënten persoonlijk advies om beter om te gaan met smaakveranderingen.
Waar: Auditorium Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Inloop: 10.30 uur
Start presentatie: 11.00 uur
Toegang: Gratis
Aanmelden via info@oriolus-achterhoek.nl.
Ken je iemand voor wie dit interessant kan zijn? Deel dit en meld hem of haar aan!